26. septembra 2019 SEO24 Mastermind

Holistické SEO

Holistické SEO: Vylepšite všetky aspekty svojich webových stránok

Holisticke SEO

SEO24.sk sa snaží bojovať proti myšlienke, že holistické SEO je len trik. Aj keď vás môžu triky dostať rýchlo vyššie, zvyčajne z dlhodobého hľadiska nefungujú a dokonca môžu zlyhať. Trvalé umiestnenie v sieti Google si vyžaduje rozsiahlu stratégiu SEO zameranú na všetky aspekty vašich webových stránok. Technické veci, používateľské prostredie, obsah na vašom webe a bezpečnosť vášho webu musia byť v poriadku. Aby ste si udržali dobré umiestnenie v Google, mali by ste si vytvoriť komplexný prístup SEO. Dovoľte nám vysvetliť, čo to je, tu

Čo je to holistické SEO?

Holistické SEO sa týka zlepšovania všetkých dôležitých aspektov webovej stránky tak, aby bola vo vyhľadávačoch vyššie. Konečným cieľom je zabezpečiť, aby web spĺňal potreby používateľov na všetkých úrovniach. Nielen poskytnutím správnych informácií v správnom čase, ale aj ľahkým a bezpečným použitím. Na dosiahnutie tohto cieľa by sa vlastníci webových stránok mali zamerať aspoň na tieto aspekty svojich stránok:

Prečo holistický prístup SEO?

Poslaním spoločnosti Google je vytvoriť dokonalý vyhľadávací nástroj, ktorý ľuďom pomôže nájsť to, čo hľadajú, či už je to odpoveď na otázku „Kde je Waldo?“, recept na jablkový koláč alebo najlepší hriankovač. Prispôsobte svoj web a svoju marketingovú stratégiu tomuto cieľu.

Aj keď spoločnosť Google mnohokrát zmenila svoj algoritmus, väčšina našich odporúčaní zostala rovnaká už od začiatku. Táto rada je jednoduchá (čo však neznamená, že je to ľahké!): Musíte sa uistiť, že je váš web mimoriadne dobrý. Mať webové stránky s vysoko kvalitným obsahom, ktoré ponúkajú skvelú používateľskú skúsenosť a aktuálnu bezpečnosť, nezlepší vaše hodnotenie okamžite. V dlhodobom horizonte holistické SEO však bude mať určite pozitívny vplyv na vaše umiestnenie!

Skvelé webové stránky majú tendenciu získavať viac odkazov z iných webových stránok a dostanú tiež väčšiu pozornosť sociálnych médií. Navyše sa ľudia na webe, ktorý sa im páči, správajú inak ako v porovnaní s webom, ktorému nerozumejú. Google používa tieto signály používateľov na zistenie toho, ako ľudia vnímajú vaše stránky.

Úžasné webové stránky tiež povedú k vyšším konverziám. Ak sa vášmu publiku páčia a chápe vaše webové stránky, je šanca, že si kúpia vaše výrobky alebo sa vrátia na vaše webové stránky, samozrejme oveľa vyššia.

Naučte sa SEO, holistický spôsob

Iste, hovoríte, ale kde začať? Dozvedeli sme sa, že vás táto rada môže cítiť ohromená. Našťastie existuje mnoho spôsobov, ako zlepšiť svoje vedomosti o vyššie uvedených témach. Napríklad stačí kontaktovať www.seo24.sk alebo www.dtp-media.com.

,