27. novembra 2018 SEO24 Mastermind

1. Umiestnenie vysoko v službe Google

Prvá časť: Ako sa umiestniť vysoko v službe Google

Umiestnenie a rychle vyhry v sluzbe Google SEO“Mohli by ste napísať príspevok s jasnou cestou o tom, čo robiť, aby ste dosiahli vysokú pozíciu v spoločnosti Google?“ “Čo by som mal urobiť, aby som sa ubezpečil, že prekonám svoju konkurenciu?“ “Môžete napísať jasný krok za krokom zoznam úloh o tom, ako sa mám zaradiť vysoko v službe Google?“ Hoci týmto otázkam úplne rozumiem, odpovedať na ne je naozaj, naozaj veľmi ťažké. Je to takmer také ťažké, ako umiestniť sa vysoko na Google. V tomto príspevku sa však budeme snažiť odpovedať na túto miliónovú otázku: Ako mám získať vysokú pozíciu v službe Google? V prvej časti sa zameriame na úprimnú a zdĺhavejšiu cestu, avšak v druhej časti sa môžete tešiť na rýchlejšie víťazstvá.

Buďte najlepší výsledok!

Všetky SEO rady, ktoré dávame našim zákazníkom alebo čitateľom nášho blogu, sa zužujú na rovnakú vec: stačí vytvoriť webové stránky, ktoré sú úžasné. Google chce dať používateľovi najlepší výsledok pre určitý vyhľadávací dopyt. Ak sa vaša SEO stratégia zameriava na to, že je najlepším výsledkom a vytvára najlepšie možné webové stránky, ste pravdepodobne na správnej SEO-ceste.

Technické SEO musí byť bezchybné

WordPress je vlastne SEO-friendly platforma, takže väčšina technických aspektov je už pokrytá. Pre všetky veci, ktoré nie sú, môžete nainštalovať (zadarmo) množstvo pluginov, ktoré opravujú niektoré menšie otázky, ktoré WordPress má.

Rýchlosť stránky je jedným z faktorov, ktoré určujú, či získate dobré hodnotenie v službe Google. Zatiaľ čo rýchlosť lokality nebola historicky najdôležitejšia, rastie stále viac a viac. Pomalé webové stránky budú mať za následok pomalé prehliadanie; Google trvá dlhšie načítanie stránok na vašej lokalite a preto môže trvať dlhšie indexovanie nového obsahu. Rýchlejší prístup k vašim webovým stránkam je pomerne jednoduchý spôsob, ako zvýšiť šance na získanie vyšších pozícií v službe Google.

Štruktúra stránok je jasná

Jasná štruktúra stránok zlepšuje vaše šance na zaradenie do služby Google. Vyhľadávacie nástroje, ako Google, sledujú odkazy. Takže, ako štruktúra webových stránok a spôsob, akým navzájom prepájate vaše stránky, sú veľmi dôležité. Stránky, ktoré majú veľa odkazov smerujúcich k nim, sa pre spoločnosť Google zdajú byť dôležité, zatiaľ čo stránky, ktoré nemajú veľa odkazov, budú pre spoločnosť Google menej významné. Premýšľajte o štruktúre svojich webových stránok ako o sprievodcovi spoločnosti Google, to ju robí dôležitou.

Obsah je stále kráľom

SEO copywriting je kľúčovým prvkom a veľkou výzvou v každej SEO stratégii. Ako pavučina stránok vyhľadávacích nástrojov by mal byť obsah vašich webových stránok vyladený na stále sa meniace algoritmy vyhľadávacích nástrojov. Okrem toho by ste sa mali zamerať na kvalitný obsah a jasne písať tak, aby sa vaše publikum tešilo a chápalo vaše webové stránky. A vieme, že čitateľnosť víťazí!