13. novembra 2018 SEO24 Mastermind

Začínajúci podnik – SEO a doména

Čo začínajúce podniky potrebujú vedieť o SEO a doménach

Startup SEO domainSEO je obrovská súčasť celkovej online povesti podnikania a každý začínajúci podnik ním musí prechádzať.

Ak začínate, nemôžete jednoducho ignorovať rozhodujúce faktory vašej firmy. Názov domény vášho webu a jeho SEO stratégiu. Takže, ako je potrebné začať s uvedením SEO a názvov domén? Poďme to zistiť.

Vyberte správny názov domény, ktorý odráža vašu značku

Najprv správne pomenujte svoju začínajúcu firmu. Je dôležité zvážiť základy vášho uvedenia do prevádzky a to, čo to znamená. Treba brať do úvahy, že toto meno bude prvým a niekedy jediným dojmom vášho podniku, najmä pokiaľ ide o financovanie.

Akonáhle ste prišli na obchodné meno, vaša ďalšia veľká výzva by bolo rozhodnúť o názve domény. Doménové meno nesie veľa hodnoty, pokiaľ ide o aspekt digitálneho marketingu vašej webovej lokality, ako aj prvý dojem vašej firmy. Takže výber názvu domény môže byť rovnako náročný ako výber výklenku vášho podniku.

Odporúča sa krátky a jednoduchý názov domény, ktorý najlepšie nesie názov vašej značky. Unikátny názov domény s rozumným rozšírením, ktorý je založený na povahe vašich obchodných aktivít, môže pre vás vyzerať lepšie. Rozšírenie „.com“ je stále najúspešnejšie a má svoje vlastné SEO výhody. Zahrnutie kľúčových slov vám môže pomôcť vo vyhľadávačoch lepšie.

Zacieľte správne kľúčové slová

Akonáhle máte poslednú myšlienku okolo názvu domény vášho podnikania, je čas skočiť hneď do „kľúčového slova“. Ale uistite sa, že to urobíte opatrne. Keďže ste noví na súťažných stránkach bojových obchodných webových stránok, vaše úsilie bude vyžadovať dvojnásobnú akceleráciu.

Samozrejme, že na trhu je k dispozícii veľa návrhových a výskumných nástrojov, ktoré vám pomôžu. Nástroj na vyhľadávanie kľúčových slov Ahrefs vám pomôže objaviť tisíce skvelých kľúčových slov na hodnotenie, analyzovať ich ťažkosti s hodnotením a vypočítať dopravný potenciál. V skutočnosti je tým najpodrobnejším nástrojom výskumu kľúčových slov na trhu. Všetko, čo musíte urobiť, je vložiť až 10 kľúčových slov a dostanete obrovský zoznam s tisíckami skvelých nápadov na kľúčové slová.

Vložte čerstvý obsah, ktorý prináša hodnotu

Toto by malo byť najdôležitejším pravidlom, ktoré by ste mali vždy dodržiavať. Obchodná webová stránka vášho podniku existuje z nejakého dôvodu. Informujte svoje publikum o obsahu, ktorý je relevantný pre vaše odvetvie a pomôžte im zostať informovaný o najnovších aktualizáciách. Preto by ste mali vytvoriť kvalitný obsah, ak naozaj chcete zostať vopred so SEO.

Aktualizujte blogy raz týždenne

Ak ste si vedomí správnych tipov na blogovanie určených pre webové stránky podnikania, pravdepodobne viete, že blogy sú dôležité pre blahobyt vašich webových stránok. Ak ste začínajúcou firmou, ktorá nedávno spustila svoj podnikový web alebo plánujete tak urobiť, uistite sa, že blog aktualizujete aspoň raz za týždeň, takže vyhľadávače zostanú v slučke a udržiavajú vaše stránky indexované.