O SEO24.Sk.


SEO24.sk online marketing


Seo24 vznikol z potreby diverzifikovať naše už dlhoročné skúsenosti na poli online marketingu. Od roku 2010 sa plne venujeme tomuto večne sa meniacemu obrovi, ktorý je celý postavený zo spleti zložitých algoritmov. Áno, sme digitálna marketingová agentúra pre vykonávanie a konzultáciu v tejto oblasti.

SEO služby: on-page SEO a off-page SEO

SEO služby: on-page SEO a off-page SEO

on-page SEO – pomôžeme vám dostať sa na tú správnu cestu aby ste zodpovedali všetkým štandardom, ktoré vyžadujú všetky významné vyhľadávače. Vašu stránku zanalyzujeme a nájdeme vhodné riešenie spolu s tonou návrhov na úpravu.

off-page SEO – pokiaľ chcete budeme pre vás budovať najsilnejšie základy vašej spoločnosti v online priestore a v realnom čase. Vybudujeme pre vás silný backlinkový profil a tiež citácie citácií. Takto fungujú algoritmy a my vieme ako si ich pritiahnuť na svoj stranu.

SEM služby

SEM služby

SEM je marketing vyhľadávača. Je to jedna zo služieb, ktorá je potrebná pre ideálne fungovanie stránky na webe. Je veľmi úzko spätá so SEO a je hlavne o prieskume, predkladaní a umiestňovaní web stránky na dosiahnutie maximálnej viditeľnosti s ohľadom na platené aj organické výsledky. SEM sa nezaobíde bez úzkej kooperácie so SEO. Azda ešte stojí za zmienku že SEM je veľmi osekaná verzia SEO.

SMM služby

SMM služby

SMM je marketingom sociálnych médií. Táto služba je zameraná na používanie stránok sociálnych médií a sociálnych sietí na predaj produktov a služieb vašej spoločnosti. Marketing sociálnych médií vám poskytuje nový spôsob, ako osloviť nových a spolupracovať s existujúcimi zákazníkmi súčasne.

Kvalitná optimalizácia pre vyhľadávače je v niektorých prípadoch dlhodobý a pomerne sofistikovaný proces, preto je dobré mať pri sebe tých najlepších. Sme SEO24.
VÁŠ TÍM.

Naše služby.

Náš kvalitatívny štandard je aplikovaný v dodávkach našich služieb, technickej pomoci a odborných rád. Naši odhodlaní pracovníci sú šťastný, ak vám môžu predať svoje know-how a skúsenosti, ktoré môžete aplikovať do vášho online maketingu.

Kontaktujte nás

Spojte sa s nami.

v prípade akýchkoľvek otázok spojených s našimi službami, nás neváhajte kontaktovať